Helse, trygd og sykefravær mv
Helse > Oppsummerende KommuneFakta for din kommune

Uføretrygd
Uføretrygd. Antall og andel innbyggere med uføretrygd. 2000-2016
Uføretrygd. Antall og andel innbyggere med uføretrygd - etter kjønn og alder. 2000-2016

Samlede trygdeytelser
Alderstrygd, uføretrygd og arbeidsavklaringspenger. Antall og andel innbyggere. 2010-2017
NAV. Samlede utbetalinger fra NAV - etter stønadstype. 2017. Kroner
NAV. Stønader til arbeidsliv og sykdom. Antall mottakere og utbetalinger. 2017. Kroner
NAV-stønader. Omfang og betydning i forhold til brutto inntekt. 2017. Kroner

Sykefravær
Legemeldt sykefravær. Sykefraværsprosent og antall sykedager. Kvinner og menn. 2001-2018

Kriminalitet
Anmeldte lovbrudd - etter type. 2010-2016

KommuneHelse
Kommunene er pålagt å utarbeide periodiske oversikter over "Helsetilstanden i befolkningen - og positive og negative faktorer som kan virke inn på folkehelsen".
Deler av innholdet på KommuneProfilen kan utnyttes i denne sammenheng.
Vi har lagt inn lenker til noen oppsummerende moduler der innholdet kan være relevant for Helseoversiktene.

Helse > Om innholdet
Modulene under Helse viser et utvalg indikatorer på utviklingen av helsetilstand og trygdeytelser i regionene - g rangerer også regionene i forhold til hverandre.
Her finnes moduler som viser samlede trygdeytelser i regionene - fordelt på type trygd.
Det er moduler som viser omfang og utvikling i bruk av uføretrygd.
Sykefravær og utviklingen i legemeldt sykeprosent og sykedager er belyst i egne moduler.