Om KommuneProfilen  > Tilgang og finansiering

KommuneProfilen vil dekke bare de kommuner og regioner som har bidratt med finansiering.
Kommuner og regioner kan altså kjøpe seg inn i KommuneProflen - og alt innhold for disse kommuner og regioner blir da åpent tilgjengelig.

Innkjøp og finansiering kan gjøres på flere nivåer:
Innkjøp av en enkelt kommune/region - pris kr. 5.000 per år
Innkjøp av en gruppe kommune (f.eks. kommunene i Valdres) - pris kr. 3.000 per kommune per år
Innkjøp av alle kommuner/regioner  innen et fylke - pris kr. 50.000 per år

Ved innkjøp av ny kommune/region vil tilgang kunne åpnes dagen etter bestillingsdagen.

For en begrenset periode i oppbyggingsfasen vil alle kommuner og regioner ligge åpent tilgjengelig.

KommuneProfilen

Statistiske ferdigvarer
KommuneProfilen gir deg statistiske ferdigvarer til regionale analyser. KommuneProfilen gir deg raskt og enkelt grunnlag for å beskrive status og utvikling i egen region - og for sammenlikning med regionale konkurrenter.

Velg regionalt nivå
KommuneProfilen inneholder næringsøkonomiske nøkkeltall for alle landets 428 kommuner, for 90 regioner og også for fylker og landsdeler, storbyområder mv.

Klipp og lim - spar tid og penger
KommuneProfilen er bygd opp med figurer og oversiktlige tabeller - som kan sorteres og filtreres etter egne behov.
 Klipp ut figurer og tabeller og lim de inn i egne analyser og dokumenter. På den måten har du datagrunnlaget for en regional analyse i en fart. Slik spares tid og penger på eget detaljarbeid.

Offisielt datagrunnlag
Datagrunnlaget er hentet fra Statistisk sentralbyrå og fra annen offisiell statistikk. Vi har 30 års erfaring fra statistikkarbeid i SSB.

Løpende oppdateringer
Innholdet i KommuneProfilen holdes løpende oppdatert. Ny statistikk legges inn på KommuneProfilen straks den er publisert fra SSB. Du finner en kalender som viser kommende oppdateringer.

Regionale fakta i lomma
KommuneProfilen kan brukes på Nettbrett og mobiltelefon. Ha alltid regionalt faktagrunnlag tilgjengelig - i møter og drøftinger.

Andre perspektiver?
Ta kontakt hvis du savner perspektiver som er viktige for deg. Vi bygger raskt opp nye moduer - så langt statistikkgrunnlaget tillater.

KommuneProfil på eget nettsted?
Innhold fra KommuneProfilen kan integreres på andre nettsteder. Ta kontakt for å drøfte opplegg og innhold.