Politikk
Politikk > Samlet oversikt for din kommune

Stortingsvalg
Stortingsvalg. Partienes andel av godkjente stemmer. 1997-2017. Antall og prosent
Stortingsvalg. Politiske grupperingers andel av godkjente stemmer. 1997-2017. Antall og prosent
Stortingsvalg. Valgdeltakelse. 1997-2017. Antall og prosent

Kommunevalg
Kommunevalg. Partienes andel av godkjente stemmer. 1995-2015. Antall og prosent
Kommunevalg. Politiske grupperingers andel av godkjente stemmer. 1995-2015. Antall og prosent
Kommunevalg. Valgdeltakelse. 1995-2015. Antall og prosent

Politikk > Om innholdet
Modulene under Politikk viser resultater og stemmefordeling fra stortingsvalgene tilbake til 1997 og fra kommunevalgene tilbake til 1995. Det er også moduler som viser utviklingen i valgdeltakelsen.
For å lage en tidsaktuell vri på tidligere valg har vi også laget moduler som viser hvordan oppslutningen for de dagsaktuelle politiske grupperingene har vært bakover i tid.