Bedrifter og foretak
Bedrifter og foretak > Oppsummerende KommuneFakta
Nyetableringer og nedleggelser > Oppsummerende KommuneFakta

Bestand av bedrifter og foretak
Bedrifter i alt - og bedriftstetthet. 2003-2018
Foretak i alt - og foretakstetthet - etter type foretak. 2003-2017

Bedriftsstruktur - bedrifter fordelt på næringsområde
Bedrifter etter hovednæringer. Antall og andel. 2010-2018
Bedrifter etter detaljerte næringer. Antall og andel. 2010-2018

Bedrifter etter størrelse
Bedrifter etter antall sysselsatte. 2003-2018

Nyetablerte foretak
Nyetablerte foretak etter type foretak. Kvartalsvis. 2012-2018
Nyetablerte foretak - og etableringshyppighet - etter type foretak. 2002-2017
Nyetablerte foretak etter næringsområde. 2010-2017
Nyetablerte foretak - overlevelse i første fem år.
Nyetablerte foretaks betydning for sysselsetting og foretaksbestand. Foretak etablert siste 3 år og siste 5 år
Nyetablerte foretaks betydning for sysselsetting 1-5 år etter etablering

Konkurser og nedleggelser
Konkurser - og konkurshyppighet - etter type foretak. 2002-2017
Nedlagte foretak - og nedleggelseshyppighet - etter type foretak. 2008-2016

Business Churn - Summen av Nyetablerte og nedlagte foretak
Business churn. Nyetablerte og nedlagte foretak - ialt og etter type foretak. 2008-2016

Styre og ledelse
Styre og ledelse i aksjeselskap. Kvinner og menn. 2009-2017
Eiere i nyetablerte enkeltpersonforetak - etter kjønn og landbakgrunn . 2009-2015
Eiere i enkeltpersonforetak - etter kjønn og landbakgrunn . 2009-2013  (Tidsserie avsluttet)

Bedrifter og foretak > Om innholdet
Modulene under Bedrifter og foretak viser struktur og utvikling i bestanden av bedrifter og foretak. ....
Her finnes moduler som viser utviklingen i antall bedrifter og bedriftstettheten i forhold til innbyggertallet i regionene.
Det er moduler som viser tilgang av bedrifter gjennom nyetableringer og avgangen av bedrifter gjennom konkurser og nedleggelser. Nøkkeltall viser hyppigheten av nyetableringer og avgang av bedrifter i forhold til antall innbyggere og bedriftsbestand - blant annet gjennom Business Churn.
Overlevelsesevnen til nye bedrifter er også belyst i egne moduler.
Bedriftsbestanden er fordelt etter næring og gir et bilde av næringsstrukturen i regionene.
Moduler som belyser bedriftene etter størrelse viser at de fleste bedriftene er små - og hvor de større bedriftene finnes.
Det er moduler som belyser deltakelsen fra kvinner og menn i aksjeselskapenes styre og ledelse. Det er også moduler som viser eierskapet i enkeltpersonforetak - fordelt på eiernes kjønn og landbakgrunn.

Mer informasjon om modultyper og hvordan de brukes finnes her .